Ik ben  al meer dan 20 jaar werkzaam als makelaar. Midden jaren negentig ben ik beëdigd tot makelaar-taxateur.

Ik vind het ont-zorgen van de mensen bij het hele aankoop en of verkoop proces eigenlijk het leukst. Ik ben meer als coach aan het werk met als bijkomend voordeel dat ik wel beëdigd makelaar en taxateur ben. Als ervaren woningstyliste, style en richt ik woningen in ter bevordering van de verkoop van de woningen die ik verkoopt (indien nodig).

Niet iedereen heeft behoefte aan een enorm intensieve begeleiding bij het proces van een huis kopen en/of verkopen. Maar wel bijvoorbeeld senioren, of mensen die hals over kop met hun gezin naar het buitenland moeten verhuizen voor hun werk, of in het geval van een scheiding.

Bij het proces van het verkopen van de echtelijke woning bij een scheiding kan een wooncoach veel meer betekenen dan de reguliere makelaar. De makelaar heeft vaak geen tijd om beide partijen goed te infomeren en op de hoogte te houden van het verkoopproces, de belangstelling en de onderhandelingen. Laat staan als een soort intermediair op te treden tussen twee aanstaande “ex-genoten”, die het niet eens zijn met elkaar tijdens het verkoop/onderhandelingsproces. Daar kan ik met mijn werkwijze een belangrijke rol spelen om het hele proces voor alle partijen veel soepeler te laten verlopen.